Pozdrav, eh

Nakooon dugo vremena bacio sam oko da vidim svoju povijest i citam komentare od iz clanka iz 2012g i evo nas svih 6 godina kasnije.

Jel ima itko iz 2012 jos da baci oko ovdje? Gdje ste, sto ste i kako ste? Ah kakva su to vremena bila.

Ako zanima ikoga, od onih psiholoskih borbi ostati ili se vratiti, pa radne dozvole pa stalne boravisne dozvole evo me sada na korak od drzavljanstva…i dalje u gradu kojeg sam stavio na kartu Hrvatske 😀

6 thoughts on “Pozdrav, eh

  1. Čitam te od 2012. i daj malo piši što se događa s tobom. Uvijek sam volio pročitati o tvojim novim zgodama.

    P.S. što se dogodilo sa svim prijašnjim postovima? Samo su nestali jedan dan.

  2. Pa nis novoga, zivim i radim dalje u Edmontonu. Pokusavam se skolovat na Naitu, skoro cu aplicirati i za drzavljanstvo. I tako, pored toga, nista novoga osim sta je grad se promijenio valjda u potpunosti od one 2011.
    Od onog prasnjavog provincijskog gradica polako prerasta u grad, ali s obzirom da znam kako je izlgedao prije sumnjam da ce za mene ikada biti grad hehe.

    A postove su hakeri izbrisali 😀

  3. Stari,imas li kakvu ideju za privatni biznis tamo?Imam nesto para za uloziti ali mi treba kanadski drzavljanin kao partner..

  4. I ja citam od 2012., u Kanadi sam evo vec sedmu godinu (Toronto) i cudim se kako je brzo vrijeme proletilo. Drago mi je da si ziv i zdrav i sve najbolje ti zelim.

  5. Ja citam, svake godine navratim na tvoj blog jednom ili dva put 🙂 imam namjeru ove godine otic u Kanadu, a tvoji clanci su me uvijek ohrabrivali i davali mi nadu, hvala ti i sretno ti.

    “Život je kratak, prilika brza, pokusaj opasan, odluka teska.”

Leave a comment